Experiențe turisticeInvitațiTransilvaniaUnde te cazezi

Porumbacu Treehouse – O escapadă romantică în mijlocul pădurii (Guest Post)

NAVI este cântăreață și compozitor, femeie îndrăgostită de viață și de frumos. Când nu e în studio sau la concerte, e de găsit pe vârfuri de munte sau pe malul mării. NAVI este fondatoarea studioului Demisec Records din București, alături de soțul ei, Andrei Grigore. “If you can dream it, you can do it” este deviza ei.

Porumbacu Treehouse – O escapadă romantică în mijlocul pădurii

de NAVI

La începutul lunii iunie am filmat un videoclip pentru piesa “Lista de dorințe” într-o locație care arată exact ca-n cele mai frumoase vise ale mele: Porumbacu Treehouse.

M-am bucurat enorm când au început să apară și în România căsuțele A-Frame și genul acesta de cabane în pădure, decorate magnific, cu mult lemn, șeminee și geamuri mari prin care se întrevăd priveliști superbe. Sunt fix genul meu de locuri, cele cu care-mi salvam în anii trecuți poze de pe Pinterest și visam cu ochii deschiși să petrec niște zile și nopți magice cu soțul meu într-un asemenea loc.

Porumbacu Treehouse se află în localitatea Porumbacu de Sus, județul Sibiu, cam la 4 ore de condus de București.  Este practic un mini-domeniu împădurit, răcoros, cu pârâu inclus, unde se află mai multe căsuțe (A-Frame și nu numai) destinate închirierii.

Pentru “Lista de dorințe” am filmat în căsuța A-frame 1, care mi s-a părut cea mai frumoasă dintre toate – și, chiar dacă nu am rămas peste noapte de acea dată, m-am bucurat de atmosfera de dreamy-cabin-in-the-woods și de patul ultra-comod de la etaj. Când împachetam echipamentul la final de filmare, am zis mai în glumă, mai în serios, că am să mă întorc cu soțul meu, Andrei, pentru două zile romantice de muzică, relaxare și dragoste.

Și iată că s-a întâmplat: nici o lună mai târziu, în iulie, am revenit la Porumbacu Treehouse, închiriind de data aceasta căsuța Garden pentru două nopți.

Căsuța este open-space, are în  jur de 50 de metri pătrați, un pat matrimonial ultra-mare și comod, o canapea extensibilă cu perne pufoase, baie cu duș și o mini-bucătărie dotată cu tot ce trebuie (inclusiv un aparat de cafea Nescafe Dolce Gusto – nu trăiesc fără cafea!). Să nu uităm terasa cu vedere la pădure și pârâu, unde ne-am băut cafeaua în cele mai frumoase dimineți de vacanță.

Micul-dejun este inclus și conține preparate tradiționale proaspete (zacuscă, brânzeturi, legume, fructe etc.), omletă pufoasă și opțiuni vegetariene.

În zonă sunt de văzut peisaje superbe, păduri întinse, animale sălbatice (noi am văzut căprioare când ne întorceam de la clip), dar și atracții turistice precum Castelul de Lut Valea Zânelor (ideal pentru familiile cu copii) și super-trasee montane (pornind din Porumbacu de Sus se poate face urcarea pe Vf. Negoiu, al doilea cel mai înalt vârf din România).

Pentru Andrei și pentru mine, cele 2 zile și 2 nopți petrecute la Porumbacu au fost o evadare mult-dorită și atât de necesară în mijlocul unei perioade pline. Ne-am întors relaxați, și mai îndrăgostiți unul de celălalt și de natură decât am plecat – și ne-am îndeplinit și dorința de-a lucra la o piesă în acest context magic – chitara era cu noi, astfel că am pregătit o melodie nouă.

Toate detaliile despre căsuțele de la Porumbacu Treehouse le găsiți aici sau pe site-ul airbnb.

Related posts
BucureștiUnde te cazezi

Scala Boutique Hotel: răsfăț de epocă în inima capitalei

3 Mins read
Cu siguranță, Scala Boutique Hotel a fost o destinație de neuitat pentru mine. Este unul dintre acele locuri care reușesc să îmbine…
MunteniaUncategorizedUnde să mănânciUnde te cazezi

Un weekend petrecut la Conacul VINALIA din Ceptura

5 Mins read
Dacă ești iubitor de vin și visezi la experiențe similare cu ceea ce ai trăit în Toscana, poți să găsești aceleași lucruri…
De vizitatTransilvaniaTravelling

Obiective turistice de vizitat în județul Mureș

5 Mins read
DESTINAȚII ȘI OBIECTIVE TURISTICE DIN JUDEȚUL MUREȘ DEMNE DE VIZITAT Târgu Mureș se numără printre cele mai vechi orașe din România. Principalul obiectiv turistic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *