TransilvaniaUnde să mănânciUnde te cazezi

Family Hotel Arnica, unul dintre locurile noastre de suflet

În vara anului 2013, am descoperit cu încântare o locație turistică, în Moeciu de Sus. Atunci am văzut cu ochii mei cum se poate clădi o afacere de succes în turismul românesc, prin viziune, muncă cot la cot cu angajații, seriozitate și perseverență. Experiența, pe care am avut-o după ce m-am cazat la Pensiunea Arnica, a fost una fericită, pentru că m-am simțit tratată cu atenție și respect. Nu exagerez cu nimic dacă afirm că serviciile turistice de acolo sunt comparabile cu cele din occident, fiind oferite la prețuri corecte și decente. În plus, ceea ce m-a impresionat a fost faptul că mulți dintre clienții micului hotel se cunoșteau între ei, de parcă făceau parte dintr-o familie. La acel moment, am gândit că era vorba de “familia Arnica”, formată din turiștii fideli pe care patronii și angajații i-au convins să revină, prin felul lor de a fi și de a-i trata.

Pentru că-mi doream să fac o excursie de trei zile, la munte, să mă bucur de aer curat și de zăpadă, la începutul acestui an, m-am gândit că cea mai apropiată destinație, față de Pitești, este Moeciu și cea mai bună cazare ar fi tot la Arnica. S-a dovedit că nu m-am înșelat, mai ales că, în ultimii ani, cei de aici au fost preocupați și de modernizarea și diversificarea bazei de petrecere a timpului liber. E un fel de colț de rai al copiilor sau al celor cu suflet de copil.

Una peste alta, am regăsit același loc unde bunul gust, curățenia și ospitalitatea sunt la ele acasă. Și, ca să fie tacâmul complet, se gătește și se mănâncă gustos și variat. Mărturisesc că, în anii din urmă, chiar dacă nu m-am cazat, fiind în trecere, tot mi-am făcut drum pe acolo ca să servesc masa de prânz și cele mai bune clătite brașovene. 

Vreau să vă mai vând un pont. La Family Hotel Arnica, așa cum se numește de câțiva ani, puteți achita serviciile hoteliere și cu tichete de vacanță. Eu așa am făcut.

Dacă v-am făcut curioși, puteți căuta mai multe informații pe pagina hotelului. 

http://www.pensiunea-arnica.ro

După ce-am plecat de acolo, m-am declarat un client foarte mulțumit, răsfățat chiar. De aceea, mi-am promis că voi reveni.

Related posts
BucureștiUnde te cazezi

Scala Boutique Hotel: răsfăț de epocă în inima capitalei

3 Mins read
Cu siguranță, Scala Boutique Hotel a fost o destinație de neuitat pentru mine. Este unul dintre acele locuri care reușesc să îmbine…
MunteniaUncategorizedUnde să mănânciUnde te cazezi

Un weekend petrecut la Conacul VINALIA din Ceptura

5 Mins read
Dacă ești iubitor de vin și visezi la experiențe similare cu ceea ce ai trăit în Toscana, poți să găsești aceleași lucruri…
De vizitatTransilvaniaTravelling

Obiective turistice de vizitat în județul Mureș

5 Mins read
DESTINAȚII ȘI OBIECTIVE TURISTICE DIN JUDEȚUL MUREȘ DEMNE DE VIZITAT Târgu Mureș se numără printre cele mai vechi orașe din România. Principalul obiectiv turistic…

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *